fbpx

Néhány szó rólunk

Hosuba Garázs Kft.

Rólunk

Cégünk 1994-ben alakult. Nevét, a HOSUBA Garázst, a Honda, Suzuki és az alapító, Biró András Balázs nevének kezdőbetűiből kapta. Az alapítás óta vagyunk a Suzuki megbízható partnere és azóta állunk - lényegében változatlan szakembergárdával – a motorozás szerelmeseinek szolgálatában.

Szeretjük a motorokat, a velük való foglalkozás nem csak a munkánk, hanem a szenvedélyünk is, így vevőink gépével is úgy bánunk, mintha a sajátunk volna.

Kis, állandó csapat vagyunk, így a kiszolgálás, kapcsolattartás egyszerű, ugyanakkor csak profi munkát szeretünk kiadni a kezünkből. A motorszalonban is nagy tudású szakember áll vevőink rendelkezésére.

A hozzánk forduló motorosok igényeit maximálisan figyelembe véve utána járunk a szükséges alkatrészeknek, és szállítási szolgáltatásunkkal igyekszünk a motorról való gondoskodást a motortulajdonosok számára kényelmesebbé tenni.

Szakembereink

Kevi Tamás
Kevi Tamás
Tamás a cég alapítása óta dolgozik a Hosubánál. Fő feladata a szalon vezetése, de besegít a szervízben is. Mindent tud a motorokról, az új modellekről, az alkatrész választékról, szállítási feltételekről.
Kovács Krisztián
Kovács Krisztián
Krisztián a szerviz vezetője, szintén több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Intézi a kárrendezési és vizsgáztatási ügyeket.
Szabó Zoltán
Szabó Zoltán
Zoltán szakképzett motorszerelő és technikus. A motorozás, versenyzés és motorok tuningolása gyerek kora óta szenvedélye. A komoly szerelési munkákat rá bízzuk.

Elérhetőségeink

Szalon

 

1094 Budapest,
Ferenc krt 1. (Boráros tér)

+36 30 626 86 96
szalon@hosuba.hu

 

Szerviz

 

2330 Dunaharaszti,
Soroksári út 23.
+36 24 531-531
+36 30 626 86 97
motor@hosuba.hu