css templates


Megérkeztek a NIU elektromos robogói!

Újra szeretni fogsz a városban közlekedni,
hiszen a torlódás nem előtted, hanem mögötted lesz! 


Nincs többé dugó, ami megállíthat, szárnyalásodnak csupán a piros lámpák szabnak határt!
A NIU elektromos robogóival gyorsan és rugalmasan szelheted át a várost, az utazás az irodáig is garantáltan mosolyt csal az arcodra, s mindezt természetesen csendben, és zölden!

Sőt! Szinte költségek nélkül, mint egy király!

A Japán Panasonic 18650 lítium akkumulátortelep technológiát kihasználva 70-80 km-es hatótávolságra képes a rendkívül könnyű, 8,3 kg-os akkumulátor segítségével. A niu M1pro már újfajta fogantyúval és alumínium ötvözet burkolattal rendelkezik. Bevezettük a világszínvonalú autógyártók által már globálisan elfogadott PACK technológiát. Az akkumulátorok fejlesztése során létrehoztak egy "páncélt" az egyes cellák körül, hogy megvédjék az akkumulátort a küső és belső negatív hatásoktól. Minden M-sorozatú robogó kivehető akkumulátorral rendelkezik, melynek töltése akár otthonodban, irodájádban, vagy a szabadban is lehetséges, ugyanakkor otthagyhatod a robogóban is, hogy kényelmesen feltölődjön egy tetszőleges kültéri töltőállomáson. A NIU akkumulátor csomag 150 cellás lítium-ion technológiát alkalmaz. Mindez a NIU BMS (Battery Management System) által van működtetve, amely párhuzamosan kapcsolja össze az egyes cellákat, így fokozva hatékonyságát ennek a 26Ah akkumulátornak.Ezzel párhuzamosan pedig, a NIU BMS biztosítja az akkumulátor feszültségének, áramának és hőmérsékletének valós idejű megfigyelését.

 Jellemzők: 
Cellák kiegyenlítése
Túltöltés elleni védelem
Túlfeszültség megelőzése
Rövidzárlat elleni védelem
Hőmérsékletszabályozás
Vezeték védelem 

 Szerkezet: 
A fejlesztőmérnökök úgy csökkentették a keret súlyát, hogy egy hajlított bölcső szerkezetet építettek, mely a városi vezetéshez lett optimalizálva. 
A magasság 300mm így az eső és az árvíz nem akadályozza meg, hogy a motoros nyugodtan és biztonságosan használhassa tovább Niu robogóját. 

Fékrendszer: 
Intelligens és biztonságos fékezés: Az elülső tárcsát és a hátsó dobféket kombináltuk a fejlett EBS-el, hogy szabályozott fékezést kapjunk. 
Száraz-út féktávolság 1,8m 
Nedves út féktávolság 2.5m 
Elektronikus fékrendszer (EBS) 

Nem csak biztonságosabbá teszi a vezetést, hanem visszatölti az energiát a rendszerbe. Az EBS átlagosan az akkumulátor töltöttségének további 6% -át, vagy 4 km-es hatótávolságot biztosít. 

Field Oriented Control (FOC) 
A NIU FOC (Field Oriented Control) rendszert a BOSCH-sal közösen építette, hogy egy korszerű erőátvitelt hozzanak létre. A teljesítmény és az energiafogyasztás közötti finom egyensúly megteremtése érdekében a FOC kulcsfontosságú. A kiegyensúlyozó tartományban és a sebességben a FOC az agy, amely a motort valós időben szabályozza. 

LED technológia 
Az M sorozat fényszórója LED-technológiájával karöltve korszerű szilíciumot használ. Ez a technológia nagyobb hetékonyságot biztosít, miközben csökkenti az energiafelhasználást. Az M-sorozat lámpaszerkezetében egy biztonsági világítótestet hoztak létre amely biztosítja, hogy a gyalogosok és a sofőrök éjjel is észrevegyenek az utakon. 

Biztonság
A beépített GPS-nyomkövető a robogódról jelzést küld a szervernek, ha azonosítatlan mozgást érzékel. A tulajdonos azonnal értesül a lopásról és a robogó folyamatos helyzetéről. 

Szerviz a közelben 
A NIU adatbázisból mindig megtalálod a Hozzád legközelebbi szervizt. Minden minősített szervizpartner olyan közel van, ahogy a kezedben lévő applikáción látod. A direkthívás és a navigáció funkció használatával pillanatok alatt segítséget kaphatsz. 

A NIU alkalmazás mindig elérhető, és hasznos technikai információkkal lát el a NIU adatairól. Így egész könnyen hozzáférsz miden szükséges információhoz.
Címünk

1094 Budapest,
Ferenc krt 1. (Boráros tér)

Elérhetőségek

Housba Garázs Kft.
Email: szalon@hosuba.hu
Telefon: +36 30 626 8696