fbpx

NIU M1pro

Típus: NIU M1pro
Motor típusa: Bosch Brushless
Teljesítmény: 1200w
Akkumulátor: Lithium-Ion, 32 Ah, 48 V,
Töltési idő: 6 óra
Hatótávolság: 58 km
Max sebesség: 45km/h
Fékek: Tárcsa
Súly: 60 kg
Tengelytáv: 1150 mm
Hossz: 1640 mm
Szélesség: 657 mm
Magasság: 1099 mm
Szállítható személyek száma: 1
Fogyasztás: 22 Wh/km (2,2 kWh /100 km)
Károsanyag kibocsátás: 0 g/km
Első gumi és kerék méret: 90/90-10"
Hátsó gumi és kerék méret: 90/90-10"
Ülésmagasság: 710mm
Gyári extrák: NIU applikáció, központi vezérlő egység, GPS helymeghatározó rendszer, USB töltő port, LED-es világítási rendszer, LCD műszerfal,tempomat, CBS fékrendszer,
Hegymászó képesség: 13 fok
Akkumulátorok száma: 1 db
Akkumulátor súlya: 8,5 kg

Akkumulátor:

A Japán Panasonic 18650 lítium akkumulátortelep technológiát kihasználva 70-80 km-es hatótávolságra képes a rendkívül könnyű, 8,3 kg-os akkumulátor segítségével. A niu M1pro már újfajta  fogantyúval és alumínium ötvözet burkolattal rendelkezik. Bevezettük a világszínvonalú autógyártók által már globálisan elfogadott PACK technológiát. Az akkumulátorok fejlesztése során létrehoztak egy "páncélt" az egyes cellák körül, hogy megvédjék az  akkumulátort a küső és belső negatív hatásoktól. Minden M-sorozatú robogó kivehető akkumulátorral rendelkezik, melynek töltése akár otthonodban, irodájádban, vagy a szabadban is lehetséges, ugyanakkor otthagyhatod a robogóban is, hogy kényelmesen feltölődjön egy tetszőleges kültéri töltőállomáson. A NIU akkumulátor csomag 150 cellás lítium-ion technológiát alkalmaz. Mindez a NIU BMS (Battery Management System) által van működtetve, amely párhuzamosan kapcsolja össze az egyes cellákat, így fokozva hatékonyságát ennek a 26Ah akkumulátornak.Ezzel párhuzamosan pedig, a NIU BMS biztosítja az akkumulátor feszültségének, áramának és hőmérsékletének valós idejű megfigyelését.

 Jellemzők:

  • Cellák kiegyenlítése
  • Túltöltés elleni védelem
  • Túlfeszültség megelőzése
  • Rövidzárlat elleni védelem
  • Hőmérsékletszabályozás
  • Vezeték védelem

 Szerkezet:

A fejlesztőmérnökök úgy csökkentették a keret súlyát, hogy egy hajlított bölcső szerkezetet építettek, mely a városi vezetéshez lett optimalizálva.
A magasság 300mm így az eső és az árvíz nem akadályozza meg, hogy a motoros nyugodtan és biztonságosan használhassa tovább Niu robogóját.

Fékrendszer:

Intelligens és biztonságos fékezés: Az elülső tárcsát és a hátsó dobféket kombináltuk a fejlett EBS-el, hogy szabályozott fékezést kapjunk.

  • Száraz-út féktávolság 1,8m
  • Nedves út féktávolság 2.5m

 Elektronikus fékrendszer (EBS)

Nem csak biztonságosabbá teszi a vezetést, hanem visszatölti az energiát a rendszerbe. Az EBS átlagosan az akkumulátor töltöttségének további 6% -át, vagy 4 km-es hatótávolságot biztosít.

Field Oriented Control (FOC)

A NIU FOC (Field Oriented Control) rendszert a BOSCH-sal közösen építette, hogy egy korszerű erőátvitelt hozzanak létre. A teljesítmény és az energiafogyasztás közötti finom egyensúly megteremtése érdekében a FOC kulcsfontosságú. A kiegyensúlyozó tartományban és a sebességben a FOC az agy, amely a motort valós időben szabályozza.

LED technológia

Az M sorozat fényszórója LED-technológiájával karöltve korszerű szilíciumot használ. Ez a technológia nagyobb hetékonyságot biztosít, miközben csökkenti az energiafelhasználást. Az M-sorozat lámpaszerkezetében egy biztonsági világítótestet hoztak létre amely biztosítja, hogy a gyalogosok és a sofőrök éjjel is észrevegyenek az utakon.

Biztonság

A beépített GPS-nyomkövető a robogódról jelzést küld a szervernek, ha azonosítatlan mozgást érzékel. A tulajdonos azonnal értesül a lopásról és a robogó folyamatos helyzetéről.

Szerviz a közelben

A NIU adatbázisból mindig megtalálod a Hozzád legközelebbi szervizt. Minden minősített szervizpartner olyan közel van, ahogy a kezedben lévő applikáción látod. A direkthívás és a navigáció funkció használatával pillanatok alatt segítséget kaphatsz.
A NIU alkalmazás mindig elérhető, és hasznos technikai információkkal lát el a NIU adatairól. Így egész könnyen hozzáférsz miden szükséges információhoz.

Érdeklődöm!

 

Ár:  899 990 Ft

Érdeklődöm!

Elérhetőségeink

Szalon

 

1094 Budapest,
Ferenc krt 1. (Boráros tér)

+36 30 626 86 96
szalon@hosuba.hu

 

Szerviz

 

2330 Dunaharaszti,
Soroksári út 23.
+36 24 531-531
+36 30 626 86 97
motor@hosuba.hu